Divers

Avantajele incalzirii prin pardoseala in sectorul HORECA

today4 iunie 2021

Fundal
O scurta introducere in prezentarea solutiilor moderne de incalzire, pentru unitatile de cazare sau de alimentatie.

 

Pentru un plus de confort in spatii precum restaurante, hoteluri ori cafenele, tot mai multi proprietari sau administratori de astfel de afaceri aleg sistemele de incalzire in pardoseala. Comparativ cu solutiile clasice de incalzire (aer cald suflat/radiatoare), acestea ofera o atmosfera placuta, garanteaza un confort sporit – caldura se distribuie uniform pe intreaga suprafata, cantitatea de praf este redusa, se economiseste spatiu si se previne aparitia mucegaiului.

Solutii la calitate de top pentru orice sisteme de incalzirea in pardoseala, prin Pro Win Tec – Maramures – vezi aici oferta de materiale si echipamente

Căldura rezultata prin functionarea acestor instalatii in pardoseală merge direct în sus, încălzind incaperea în mod eficient, fără a crea convecție de aer. Acest lucru minimizează mișcarea prafului și oferă un mediu curat, fără curenți.

In plus, spațiul poate fi încălzit într-o perioadă (mai) scurtă de timp fără a produce zgomot. Încălzirea în pardoseală umedă este ușor de instalat și de rulat.

Astazi, soluțiile de încălzire prin pardoseală oferă diverse optiuni de încălzire, de calitate comercială, pentru depozite, restaurante, școli, hoteluri, spitale, spatii de birouri, sedii de institutii publice și multe altele.

Incepe de azi sa economisesti bani

Urmeaza să vă mutați într-un spațiu nou sau sa redeschideti un local ori o unitate de cazare? Incălzirea prin pardoseală ar trebui să fie o prioritate absolută. Gratie instalarii  rapide și ușoare, poti obtine cel mai rentabil mod de a vă încălzi spațiul. Rezultatele sunt clare – facturi de energie cu până la 50% mai mici, puțină sau nicio întreținere, costurile de funcționare mult reduse.

Eficienta maxima in incălzire 

Dupa cum bine stim, clădirile comerciale și industriale sunt adesea spații mari în plan deschis, ceea ce face ca încălzirea in pardoseala să fie eficientă. În timpul iernii, temperaturile ce variaza mult, din cauza încălzirii tradiționale, pot duce la probleme de umezeală sau mucegai, precum și la angajați ori clienti nemulțumiți de frig! Mai mult decat atat, aceste fluctuații mari de temperatură pot face ca personalul să se raceasca frecvent sau chiar sa se imbolnaveasca de gripă.

Un sistem de încălzire prin pardoseală modern va încălzi eficient orice loc de muncă, menținând un mediu de lucru minunat și sporind productivitatea.

Beneficiile incălzirii prin pardoseală, pe scurt

  • Facturi mai mici la energie (combustibil)
  • Costuri reduse de instalare
  • Compatibil cu sursele de energie regenerabile
  • Îndepărtează necesitatea caloriferelor voluminoase
  • Control eficient al temperaturii cameră cu cameră

In Romania, in vara anului trecut se estima ca existau aproximativ 45.000 de locatii, doar in industria restaurantelor. Aproape 400.000 de angajati depind de industria turistica, la ora actuala in tara noastra, in peste 8000 de hoteluri (si alte unitati de cazare) si peste 2000 de agentii turistice.

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

De unde să cumperi încălțăminte din piele naturală pentru femei

Încălțămintea din piele naturală reprezintă alegerea optimă atunci când îți cumperi încălțăminte iar calitatea reprezintă aspectul ce te interesează cel mai mult. Este un tip de încălțăminte cu numeroase avantaje, dat fiind mai ales faptul că vorbim despre cel mai calitativ material ce poate fi folosit pentru confecționarea unei perechi de pantofi, de exemplu.   Cu toate acestea, prețul nu foarte mic al încălțămintei din piele reprezintă o problemă și […]

today3 iunie 2021

0%