Life

Averea artistei Dua Lipa a crescut cu 5,5 milioane de lire sterline, în ciuda pandemiei și a proceselor

today1 aprilie 2022

Fundal

Dua Lipa nu lasă pandemia sau procesele să o deprime, deoarece cântăreața a reușit să adauge 5,5 milioane de lire sterline la averea ei uriașă de 28 de milioane de lire sterline, pe care o avea anul trecut.

Valoarea activelor cântăreței în turneele sale a crescut la 32,5 milioane de lire sterline, în timp ce două dintre casele ei au ajuns la o valoare estimată de peste 50 de milioane de lire sterline, a raportat Daily Mail.

Turneul cântăreței, Future Nostalgia World Tour, a fost anulat și reprogramat de mai multe ori din cauza pandemiei, dar acesta a fost recent relansat cu spectacole la mai multe arene mari de pe tot globul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Insectele sunt mai hrănitoare decât carnea de vită și de pui, spun specialiștii

Un nou studiu desfășurat de cercetători de la Universitatea din Oxford arată ca insectele sunt mai hrănitoare decât carnea care se consumă în mod obișnuit. Echipa de oameni de știință a comparat aporturile nutritive ale insectelor cu cele al tipurilor de carne cel mai des consumate, informează site-ul Medical Daily. Cercetătorii precizează că au recurs la două tehnici diferite. Prima, numită Ofcom, folosește eșantioane de 100 de grame pentru analizarea […]

today1 aprilie 2022

0%