Life

Averea artistei Dua Lipa a crescut cu 5,5 milioane de lire sterline, în ciuda pandemiei și a proceselor

today1 aprilie 2022

Fundal

Dua Lipa nu lasă pandemia sau procesele să o deprime, deoarece cântăreața a reușit să adauge 5,5 milioane de lire sterline la averea ei uriașă de 28 de milioane de lire sterline, pe care o avea anul trecut.

Valoarea activelor cântăreței în turneele sale a crescut la 32,5 milioane de lire sterline, în timp ce două dintre casele ei au ajuns la o valoare estimată de peste 50 de milioane de lire sterline, a raportat Daily Mail.

Turneul cântăreței, Future Nostalgia World Tour, a fost anulat și reprogramat de mai multe ori din cauza pandemiei, dar acesta a fost recent relansat cu spectacole la mai multe arene mari de pe tot globul.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

VIDEO: Piesă de vară. Antonia colaborează cu Qodës, pentru ”Una Favela”

Videoclipul a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), plin de culoare și vibrant, susținut de styling-ul asigurat de Cristina Crăciun, make-up Claudiu Burcă și hair George Cozma, potrivit bravonet.ro. Producția video a fost realizată de Loops Production. Piesa a fost compusă de Qodës, Irina Rimes, Costel Domințeanu, versuri Irina Rimes, produsă de Qodës, Costel Domințeanu. ”Vibe-ul piesei ”Una Favela” m-a cucerit de la prima […]

today1 aprilie 2022

0%