Life

Avril Lavigne a primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood

today1 septembrie 2022

Fundal

Prima vizită a lui Avril Lavigne pe Hollywood Walk of Fame a coincis cu un moment major din viața ei. Era în 2001, iar tânăra de atunci în vârstă de 16 ani a călătorit în Los Angeles pentru a lucra la ceea ce avea să devină albumul ei de debut de șapte ori platină, „Let Go”. Ea stătea la hotelul Roosevelt, care se află pe faimosul bulevard, și s-a aventurat să facă o plimbare printre stele.

Este un moment unic pentru mine, deoarece aici mi-am făcut albumul”, a spus Lavigne pentru Variety înainte de a-și primi propria ei stea pe Walk of Fame pe 31 august. „Prima dată când vin în L.A., asta am facut. Am mers pe bandă și am văzut stelele. Am făcut o poză și nu-mi amintesc cu ce vedetă este, dar purtam un hanorac pe care scria „Skateboarding-ul nu este o crimă”.

Lavigne zâmbește în fotografie, întinsă pe pământ, cu brațul întins peste ceea ce pare a fi poza lui Tom Cruise. Ambiția și entuziasmul ei cu ochii mari, fără să știe ce urmează, strălucește chiar și 20 de ani mai târziu, Lavigne arată ca orice altă adolescentă de la începutul anilor 2000.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cum și-au onorat mama Prințul William și prințul Harry, la aniversarea a 25 de ani de la moartea ei

În urmă cu cinci ani, Prințul William și Prințul Harry au onorat cea de-a 20-a aniversare de la moartea Prințesei Diana apărând în Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, un documentar emoționant HBO în care au împărtășit amintiri ale legăturii lor strânse cu mama lor. Pe 31 august s-au împlinit 25 de ani de la accidentul de mașină care i-a luat viața la Paris și, după o ceartă publică, […]

today1 septembrie 2022

0%