Life

Avril Lavigne povestește despre copilăria ei

today2 iunie 2022

Fundal

Avril Lavigne a crescut în orășelul Napanee, care la acea vreme găzduia doar aproximativ 5.000 de oameni, iar într-un nou interviu pentru ziarul britanic The Guardian, Avril a făcut câteva comentarii despre copilăria ei.

Avril a împărtășit: „Terminasem liceul și voiam doar să fac rock. Îmi plac chitare puternice, tobe live… Voiam să scriu despre lucruri nebunești, emoții nebunești, lucruri bune și rele.” Ea a explicat că cea mai mare parte a primului ei album, Let Go, care va marca anul acesta a douăzecea aniversare, se bazează pe experiențele ei autentice la acea vreme. Avril a spus ziarului că viața ei la acel moment era în principal să poarte „pantofi de skate groși”.

Ea a vorbit și despre locurile de muncă anterioare, în timp ce a explicat: „Am scris acest album chiar când am ieșit din liceu și acum pot să aud aceste versuri cu mine vorbind despre orășelul meu și despre obsesia mea pentru băieții patinatori. La scurt timp după ce și-a lansat albumul de debut, a plecat și în primul său turneu, la care a glumit: „Îmi amintesc că eram acasă și aveam 14 ani și mă gândeam de genul: „Trebuie să mă grăbesc și să pornesc chestia asta cu muzica!”. Am fost de genul: „Vreau să fac asta cât timp sunt tânără!”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a vizitat copiii dintr-un cartier mărginaș al orașului

Ieri a fost sărbătorită Ziua copilului. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a ales să celebreze această zi printre copiii cei mai nevoiași ai orașului, mergând în cartierul Obor din municipiul Călărași. Copiii au fost entuziasmați de vizita primită. În dar de ziua lor, micuții au primit dulciuri și câte o minge. Surpriza a venit atunci când șeful CJ Călărași a intrat pe terenul de fotbal, alături de micii sportivi. […]

today2 iunie 2022

0%