Life

Avril Lavigne s-a logodit cu cântărețul Mod Sun

today8 aprilie 2022

Fundal

Cântăreața canadiană a anunțat joi că s-a logodit cu muzicianul Mod Sun, care a cerut-o în căsătorie la Paris la sfârșitul lunii martie. Lavigne, cunoscută pentru hituri precum „Sk8er Boi”, a spus că propunerea a fost „perfectă” într-un interviu exclusiv cu People: Cei doi se aflau pe o barcă pe râul Sena, cu o vedere clară a Turnului Eiffel. Curgea șampanie, cânta un violonist…și totuși Lavigne a spus că propunerea a fost o „surpriză totală”.

Sun (al cărui nume real este Derek Smith) a împărtășit fotografii cu propunerea pe Instagram cu o poezie: „În ziua în care ne-am întâlnit, am știut că ești aceea. Împreună pentru totdeauna până când zilele noastre se vor termina”.

Lavigne și Sun s-au cunoscut în timp ce lucrau la cel mai recent album al ei, „Love Sux”. Ei „au avut o conexiune foarte puternică de neoprit” în prima săptămână de scris împreună, a spus cântăreața „Girlfriend”.

Aștept cu nerăbdare să mă distrez, să creez, să lucrez împreună, să merg împreună, să creștem împreună”, a spus Lavigne pentru People. Lavigne a mai fost căsătorită de două ori: cu Deryck Whibley de la Sum 41 și apoi cu solistul Nickelback, Chad Kroeger. Mod Sun s-a întâlnit anterior cu fosta acttriță Disney Bella Thorne.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Proprietarii de pisici sunt mai atrăgători, mai sănătoși și au mai multă activitate sexuală, potrivit unui studiu

Dacă ai o pisică, arăți mai bine, mai suplu, mai sănătos și faci mai mult sex decât cei care nu au, potrivit unui studiu din Finlanda. Cercetătorii de la Universitatea din Turku au analizat datele în cazul a 213 adulți. Ei au comparat „atractivitatea percepută de ei înșiși, numărul de parteneri sexuali, numărul de afecțiuni minore, indicele de masă corporală, valoarea partenerului, asimetria fluctuantă a feței și raportul lățime-înălțime facială” […]

today7 aprilie 2022

0%