Life

Avril Lavigne și Tyga s-au despărțit după 4 luni de relație

today21 iunie 2023

Fundal

Avril Lavigne și Tyga au anunțat că s-au despărțit după doar patru luni de întâlnire. Potrivit TMZ, cuplul a luat decizia reciprocă de a merge pe drumuri separate în urmă cu câteva săptămâni.

De asemenea, ziarele au raportat că nu există semne de regret, deoarece relația lor pur și simplu și-a urmat cursul. Cu toate acestea, nu au existat probleme în paradis, deoarece cântăreața a purtat în mod regulat colierul personalizat de 80.000 de dolari pe care Tyga i l-a dăruit în luna martie.

Cântăreața și rapperul au fost văzuți pentru prima dată împreună în februarie, la Nobu Malibu, California. La acea vreme, Lavigne era încă logodită cu Mod Sun, 36, iar la scurt timp după, Lavinge și Mod și-au confirmat despărțirea.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Căminul pentru Persoane Vârstnice “Sf. Antim Ivireanul” Călărași a devenit casă pentru 40 de suflete

Căminul pentru Persoane Vârstnice “Sf. Antim Ivireanul” Călărași a devenit casă pentru 40 de suflete (21 de femei și 19 bărbați). La începutul anului 2022, unitatea de asistență socială găzduia 33 de persoane instituționalizate, iar la finele anului trecut, 37 de bătrâni. Așadar, a crescut numărul vârstnicilor care se bucură de găzduire, hrană, îngrijire personală și medicală, recuperare și readaptare, activități de ergoterapie, asistență socială și consiliere psihologică. Căminul de […]

today21 iunie 2023

0%