Life

Bad Bunny a fost desemnat artistul latin al anului

today11 noiembrie 2022

Fundal

Apple Music l-a ales pe Bad Bunny drept artistul anului 2022, fiind prima dată când un artist latin a primit acest premiu,de la lansarea Apple Music Awards în 2019.

Premiul recunoaște „excelența artistică și influența muzicianului asupra culturii globale în 2022”, potrivit anunțului oficial. El se alătură unor premiați anteriori AOTY, inclusiv Billie Eilish, Lil Baby, Megan Thee Stallion, Taylor Swift și The Weeknd.

Titanul rap-reggaeton portorican și-a petrecut cea mai mare parte a acestui an dominând piața mondială de muzică. Cel mai recent album al său de studio, „Un Verano Sin Ti”, este cel mai ascultat album de la Apple Music din 2022 și l-a ajutat pe cântărețul „Titi Me Pregunto” să devină cel mai proeminent artist latin al tuturor timpurilor, datorită numărului de streaming la nivel mondial pe Apple Music. La lansarea sa pe 6 mai, setul de 23 de piese a atins cel mai mare record de streamuri din prima zi la nivel mondial. Piesa sa „Moscow Mule”, deține, de asemenea, recordul Apple Music pentru cea mai mare melodie latină din toate timpurile în fluxurile de prima zi din întreaga lume.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași. Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani. […]

today11 noiembrie 2022

0%