Life

Bad Bunny, Anitta și Becky G au contribuit la creșterea veniturilor în muzica latină din SUA

today13 aprilie 2022

Fundal

Veniturile din muzica latină din SUA au crescut în 2021, cu o creștere uriașă de 35%, până la 886 de milioane de dolari – cea mai mare cifră din istorie, înainte de ajustarea pentru inflație – potrivit unui nou raport RIAA publicat marți. Numărul a depășit cu mult rata de creștere generală a veniturilor din muzica înregistrată, care au crescut cu 22%, conform raportului de sfârșit de an al RIAA, emis luna trecută.

Într-un an în care Bad Bunny a fost artistul cel mai difuzat din lume, vedete precum Becky G și Anitta au scos cu după hit după hit, iar publicul s-a înghesuit cu bucurie la spectacolele latino, creșterile sunt foarte mari”, a spus COO RIAA Michele Ballantyne.

Streaming-ul a reprezentat 97% (857 milioane USD) din aceste venituri, abonamentele la muzică plătite continuând să fie principalul motor al creșterii veniturilor din muzica latină, crescând cu 35% la 593 milioane USD, reprezentând mai mult de două treimi din toată muzica latină din S.U.A. în 2021.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Top 5 cele mai infidele semne zodiacale feminine

Este tristul adevăr, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală cu zâmbetul pe buze. Și în timp ce unora le place să se concentreze pe cele mai infidele zodii feminine, adevărul este că și bărbații sunt perfect capabili să înșele. 1. Vărsător Femeilor din vărsătorii le place să flirteze, dar sunt și încăpățânate, rebele și exuberante. Femeile din vărsător își doresc independența. Vărsătorul s-ar putea să nu trișeze fizic, […]

today12 aprilie 2022

0%