Life

Bad Bunny va cânta de la distanță de pe stadionul Yankee pentru MTV VMA

today25 august 2022

Fundal

Bad Bunny va cânta de la distanță pentru Video Music Awards de la MTV, în direct, pe Yankee Stadium din New York. Deși VMA-urile au loc la Prudential Center din New Jersey, la aproximativ 25 de mile de Yankee Stadium, Bad Bunny își va face apariția și va interpreta „coregrafii nevăzute până acum” prin transmisiunea live.

Artistul portorican și-a făcut prima apariție în VMA în 2019 alături de J. Balvin pentru o interpretare a clipului „Que Pretendes”. Cu un an înainte, el a marcat primul său Moon Person în melodia de vară pentru „I Like It” al lui Cardi B și J. Balvin.

De șapte ori nominalizat, este candidat pentru două dintre cele mai mari premii ale ceremoniei din acest an, inclusiv artistul anului și cel mai bun artist latino. Dacă va câștiga artistul anului, Bad Bunny ar fi primul artist care nu este vorbitor de limba engleză care va lua acasă un Moon Person în această categorie. Statisticile istorice continuă, deoarece transmisiunea de la Yankee Stadium marchează pentru prima dată când MTV a difuzat vreodată o performanță în direct de pe acel stadion.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Rezultatele obținute de juniorii lotului național de Squash la Campionatul Mondial din Franța

Campionatul WSF World Juniors 2022 a avut loc în Franța, la Nancy, în perioada 11 – 16 august, iar reprezentanții lotului român de juniori a participat alături de loturi extinse din țări cu tradiție în squash, precum Anglia sau Egipt. Nivelul ridicat al competiției a fost un exercițiu bun pentru sportivii români. Călărășeanca Andreea Ghiorghișor a jucat 5 meciuri cu sportive din Australia, Noua Zeelandă, Columbia, Irlanda și Ucraina, toate […]

today25 august 2022

0%