Actual

Băieții de la 3 Sud Est au piesă nouă. Vezi videoclipul

today21 ianuarie 2022

Fundal

3 Sud Est a lansat primul single din 2022: „De-ar vorbi inima”. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Laurențiu Duță, „De-ar vorbi inima” este o piesă ce dezvăluie prin versurile sale romantice o poveste de dragoste, dar și importanța acelor clipe petrecute alături de cei dragi. Noua piesă este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon. Clipul reușește să pună în imagini mesajul melodiei, acea atracție ce reușește să reziste în ciuda trecerii timpului, potrivit infomusic.ro.

„2022 este și anul în care trupa 3 Sud Est împlinește 25 de ani, o perioadă în care muzica a fost cea care ne-a unit. În tot acest timp, am cântat împreună cu toți cei care ne-au iubit de-a lungul timpului. <<De-ar vorbi inima>> este primul cadou pe care îl oferim fanilor noștri. Sperăm ca piesa să ajungă la sufletele lor și să o cântam împreună în concertele pe care le vom susține în acest an”, a declarat Laurențiu Duță.

De-a lungul timpului, piesele trupei 3 Sud Est au avut un rol important în evoluția muzicii românești. A urmat o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de hituri absolute care au stat în fruntea topurilor muzicale și playlist-urilor. Până în prezent, trupa a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta, unde au reușit să împărtășească emoția fiecărui single lansat.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Scorpions a lansat videoclipul piesei „Rock Believer”. Îți place?

  Scorpions a lansat videoclipul piesei "Rock Believer" cel mai nou single de pe albumul nemţilor din 2022. Klaus Meine îşi păstrează tăria vocii, dar şi o anumită blândeţe resimţită la fiecare final de refren. Clipul noului single ne permite să îi vedem pe muzicieni pentru prima dată după multe luni, în afară teaserelor din studio. Videoclipul "Rock Believer" include şi imagini de arhivă din concertele formaţiei din anii '70, […]

today20 ianuarie 2022

0%