Neobișnuit

Balenciaga a creat o geantă în formă de pungă Lay’s în valoare de 1.800 de dolari

today14 octombrie 2022

Fundal

Casa de modă preferată a lui Kim Kardashian, Balenciaga, s-a întors cu o altă geantă capricioasă. De data aceasta, directorul de creație Demna s-a asociat cu PepsiCo pentru o serie de poșete concepute pentru a arăta ca pungile de chipsuri de cartofi ale lui Lay’s.

Toate savuroase au făcut parte din prezentarea Balenciaga pe podiumul noroios din timpul Săptămânii Modei de la Paris la începutul acestei luni, dar au trecut în mare măsură neobservate la acea vreme, modelele ținând gențile mototolite în lateral.

Potrivit Hypebeast, geanta cu chipsuri Lay’s de $4 a fost transformată într-un plic din piele cu fermoar, stilat în patru „arome” – Original, Salt & Vinegar, Lime și Flamin’ Hot –cu brandul Balenciaga. Se pare că se vor vinde pentru 1.800 de dolari.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

A fost scoasă pe piață păpușa Barbie Tina Turner

O altă vedetă rock are o Barbie, de data aceasta este vorba de Tina Turner. Păpușa Barbie Tina Turner, care face parte din seria muzicală a companiei de jucării Mattel, o prezintă pe cântăreața câștigătoare a unui Grammy în ținuta pe care a purtat-o ​​în videoclipul emblematic pentru „What’s Love Got to Do With It”. Poartă o rochie mini neagră, o jachetă de blugi, colanți și tocuri negre. Cea mai […]

today14 octombrie 2022

0%