Life

Bărbatul care l-a împușcat pe cel care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost condamnat la 21 de ani de închisoare

today7 decembrie 2022

Fundal

James Howard Jackson, bărbatul care a împușcat și l-a rănit pe plimbătorul de câini al lui Lady Gaga pentru a-i fura doi dintre buldogii ei francezi, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.

Luni, Jackson, care este unul dintre cei trei care au participat la jaf, a acceptat un acord de recunoaștere a rolului său în crimă și a pledat că nu a contestat nici o acuzație de tentativă de omor, a raportat Associated Press. El a fost acuzat de tentativă de omor, conspirație pentru a comite un jaf și agresiune cu o armă de foc semiautomată. Un complice, Harold White, a pledat, de asemenea, că nu contestă și va fi condamnat anul viitor. La începutul acestui an, fiul lui White, Jaylin White, a pledat că nu a contestat jaful de gradul doi și a fost condamnat la patru ani de închisoare de stat, când Lafayette Whaley a pledat că nu a contestat aceeași acuzație și a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare.

În februarie anul trecut, plimbătorul de câini, Ryan Fischer, a fost împușcat în piept cu o armă de calibrul 40, iar atacatorii au fugit cu doi dintre cei trei buldogi francezi ai cântăreței, Koji și Gustav. Cea de-a treia infractoare, Asia, a reușit să scape, dar ulterior a fost văzută ducându-se acasă cu una dintre gărzile lui Gaga, relata Daily Mail la acea vreme. Cei doi câini au fost recuperați câteva zile mai târziu de Jennifer McBride, care mai târziu a fost acuzată de crimă. Poliția care a sosit la fața locului l-a descoperit pe Fischer grav rănit, dar conștient, iar apoi a fost dus la un spital din apropiere.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Lizzo este cel mai bun artist muzical al TikTok în anul 2022

Lizzo a fost regina TikTok-ului anul acesta, deoarece milioane de utilizatori au învățat coregrafia pentru „About Damn Time” și au dansat pe celelalte melodii și videoclipuri ale ei. Utilizatorii TikTok au impus, de asemenea, „Jiggle Jiggle” și „Este porumb!” la cele mai importante tendințe virale din aplicație în S.U.A. Lizzo, care are 26 de milioane de urmăritori TikTok, a fost artistul muzical numărul 1 pe TikTok în acest an, pe […]

today7 decembrie 2022

0%