Neobișnuit

Bărbatul cu cele mai multe insecte tatuate pe corp… urăște insectele

today14 februarie 2022

Fundal

Privirea în oglindă în fiecare dimineață trebuie să fie o experiență interesantă pentru acest tip. Majoritatea oamenilor nu și-ar tatua pe corp lucruri care îi dezgustă. Dar producătorul muzical Michael Amoia nu gândește așa.

Amoia, în vârstă de 48 de ani, a doborât recent recordul mondial oficial Guinness pentru majoritatea insectelor tatuate pe corp. După cum s-a confirmat pe 28 octombrie 2021, Amoia poartă un total de 864 de insecte pe toată pielea.

Mulți oameni cred că îmi plac insectele, de fapt este complet opusul. Mi-e frică de ele, le urăsc”, a spus Amoia. Atunci de ce continuă să-și tatueze insecte peste tot? Amoia spune că încearcă să transmită un mesaj, dar ce anume, nu va divulga.

Au semnificații multiple, de aceea mi tatuez pe tot corpul. Este o semnificație întunecată, dar mai mult un mesaj pozitiv”, a explicat el.

Cea mai comună insectă pe care o poți observa târându-se pe Amoia este o furnică. De fapt, o furnică a fost primul său tatuaj pe care l-a făcut pe antebraț în 1995, când avea 21 de ani.

Prima pe care am tatuat-o a fost o furnica regina roșie. Ea a rămas însărcinată și de aici s-a născut totul”, a spus el. Cu siguranță, regina furnică s-a înmulțit cu entuziasm. Amoia are acum un total de 89 de furnici pe antebraț.

Când a rămas fără loc pe braț, furnicile au început să se răspândească în altă parte. Mai sunt 36 de furnici pe bicepsul drept și alte 23 pe spatele gambei drepte.

Totuși, nu sunt doar furnici. Amoia are, de asemenea, o molie lată de 13 cm pe gât și pe piept, un gândac de 2,5 cm peste ochiul stâng, o libelulă impresionantă pe tâmpla dreaptă și mai multe muște pe piciorul stâng… Există, de asemenea, mai mulți păianjeni și scorpioni, alături de doi miriapode gigantice pe el.

Miriapodul de pe piept măsoară 17 cm lățime și 19 cm lungime. Al doilea miriapod, târându-se de-a lungul spatelui Amoiei, are o lungime uluitoare de 50 de centimetri. Există, de asemenea, diverși alți viermi… O mulțime de gândaci.

Aspectul unic al lui Amoia atrage multă atenție atunci când se aventurează în aer liber. El spune că oamenii vin mereu să-i vorbească despre „munca lui”, dar nu pare prea deranjat de asta.

S-ar putea să nu vă așteptați ca un bărbat îmbrăcat în insecte să aibă o carieră de succes, dar cu siguranță Amoia ne învață, așa cum a spus el, să nu-l judecăm după înfățișare. Bărbatul lucrează ca producător muzical de 26 de ani și a colaborat cu vedete de renume precum Beyoncé.

Amoia lucrează și în televiziune și a fost producător muzical, regizor sau editor la emisiuni precum Fear Factor, MTV Cribs, Chappelle’s Show și Pawn Stars.

Eforturile lui au fost și ele recunoscute. Amoia are un total mare de opt premii Emmy pentru munca tehnică și de editare remarcabilă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Celebrități care s-au căsătorit sau logodit de Valentine’s Day

Când dragostea e mare, ce zi mai frumosă ca să-ţi dovedeşti sentimentele decât cea mai romantică sărbătoare din timpul anului, Valentine’s Day?! Totuşi nu pentru toate perechile logodite sau căsătorite de Ziua Îndrăgostiţilor a fost de bun augur! De la Lady Gaga şi Taylor Kinney, la Meg Ryan şi Dennis Quaid sau Harrison Ford şi Calista Flockhart, starurile de peste ocean au făcut sau primit propuneri în căsătorie sau şi-au […]

today14 februarie 2022

0%