Administrație

Bazarul Big va fi finalizat până la sfârșitul lunii august

today16 iunie 2022

Fundal

Bazarul Big va fi finalizat până la sfârșitul lunii august, a anunțat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. Acesta va cuprinde 87 de spații comerciale.

Finalizarea lucrărilor de modernizare a Bazarului Big a devenit o prioritate. Am primit asigurări din partea constructorului că obiectivul va fi gata până cel târziu la sfârșitul lunii august. Din nefericire, au intervenit o serie de factori obiectivi care au provocat întârzieri în ultimul an. Să sperăm că de data aceasta termenul de finalizare a investiţiei va fi respectat. Bazarul Big va cuprinde nu mai puţin de 87 de spaţii comerciale.”, a declarat edilul municipiului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Inna despre relația cu Deliric: „E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp”

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Declarațiile lor despre viața personală sunt destul de rare, însă cântăreața a făcut o excepție și a vorbit deschis despre sprijinul pe care i-l oferă iubitul ei atât în carieră, cât și în viața de cuplu. Artista a oferit detalii inedite într-un interviu pentru Antena Stars despre relația îndelungată pe care o are cu Deliric. Cei doi formează […]

today16 iunie 2022

0%