Life

Bebe Rexha dezvăluie că s-a îngrășat 13 kg după diagnosticul de ovare polichistice

today26 mai 2023

Fundal

Bebe Rexha a dezvăluit că sindromul ovarelor polichistice a făcut-o să ia în greutate peste 13 kg. Am fost la medic anul trecut – și multe femei chiar au asta și nu știu – dar m-au diagnosticat cu sindromul ovarului polichistic”, a spus Rexha la „The Jennifer Hudson Show”. ”

Ea a adăugat că tulburarea hormonală este „una dintre principalele cauze pentru care femeile se îngrașă și sunt obeze. „Am sărit literalmente 13 kg atât de repede. Dar trebuie doar să fim pozitivi.”

Luna trecută, cântăreața în vârstă de 34 de ani, al cărei nume real este Bleta Rexha, s-a supărat pe utilizatorii TikTok pentru că au comentat despre greutatea ei, cu care „s-a luptat întotdeauna”. Cântăreața „I’m Good (Blue)” își dorește ca oamenii să înceteze să facă glume proaste pe tema creșterii în greutate.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Compania Națională de Investiții va reabilita clădirea fostului cinematograf Victoria

Compania Națională de Investiții (CNI) va reabilita și moderniza clădirea fostului cinematograf Victoria, situată în Parcul Central din municipiul Călărași. În acest sens, amplasamentul urmează a fi predat către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA). În şedinţa ordinară a Consiliului Local, desfăşurată joi, 25 mai, a fost adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare cinematograf […]

today26 mai 2023

0%