Life

Becky G lansează în luna mai albumul „Esquemas”

today21 aprilie 2022

Fundal

Becky G se pregătește să împărtășească al treilea album, „Esquemas”, care urmează să fie lansat pe 13 mai prin Kemosabe Records/RCA Records. În tandem cu albumul, cântăreața a lansat un nou single, „No Mienten”.

No Mienten” este al patrulea single pe care cântăreața mexicano-americană l-a lansat înaintea albumului. Urmează imediat după duetul ei de succes cu Karol G, „Mamiii”, care a fost lansat în februarie, dar videoclipul său a apărut în urmă cu doar cinci zile.

Cele două s-au reunit recent pe scenă, surprinzând fanii la weekendul Festivalului Coachella. După performanța lor înflăcărată, Becky i-a mulțumit lui Karol pentru oportunitate și a glumit: „Astăzi este o zi bună pentru a fi un G”. La lansarea sa în februarie, „Mamiii” a debutat în top 20 al Billboard Hot 100 și a ajuns pe locul 1 în topurile melodiilor latino.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Iubitul Rihannei a fost arestat pe Aeroportul Internațional din Los Angeles

A$AP Rocky a fost reținut miercuri pe Aeroportul Internațional din Los Angeles în legătură cu o împușcătură din noiembrie 2021, a confirmat poliția aeroportului din Los Angeles. Rocky, al cărui nume real este Rakim Mayers, sosea cu un avion privat din Barbados, unde fusese în vacanță cu Rihanna, iubita lui. Cei doi așteaptă împreună un copil. Avocatul lui Rocky, Alan Jackson, a confirmat pentru NBC News că acesta a fost […]

today21 aprilie 2022

0%