Life

Ben Affleck și Jennifer Lopez au semnat un acord că nu se vor înșela. Cât vor plăti dacă vor încălca acordul?

today27 septembrie 2022

Fundal

Prevenția este mai bună decât vindecarea, am auzit adesea această vorbă, dar te-ai gândit vreodată să aplici același lucru și în căsnicia ta? Ei bine, dacă tu nu ai, atunci a făcut-o altcineva. Vorbim despre noii căsătoriți Jennifer Lopez și Ben Affleck care își doresc ca mariajul lor să funcționeze, indiferent de ce, și s-au asigurat că așa va fi. Pentru a face acest lucru, tinerii căsătoriți au făcut un pas înainte și s-au convins reciproc să semneze un acord de milioane. Da, ai auzit bine!

Ben și Jen s-au căsătorit pe 16 iulie în prezența familiei și a prietenilor lor. Cuplul și-a reaprins dragostea aproape după 20 de ani în 2021 și s-au logodit cu câteva luni înainte de a-și lua jurămintele.

Potrivit unui raport din Revista Marca, actrița este îngrijorată că soțul ei s-ar putea plictisi de ea, deoarece emoția lor de nuntă este „scăzută”. JLo și Ben au semnat acordul de 5 milioane de dolari și se pare că unul va primi suma mare dacă celălalt trișează.

Ea încearcă să păstreze lucrurile proaspete și interesante și chiar a încercat să-l determine să se alăture antrenamentelor ei și să meargă la mai multe evenimente împreună, astfel încât să poată fi cu ochii pe el”, a dezvăluit sursa.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Nicki Minaj protestează împotriva YouTube după ce platforma i-a restrâns categoria de vârstă

Nicki Minaj a renunțat la YouTube, după ce platforma i-a restricționat categoria de vârstă la videoclipul ei „Likkle Miss Remix” cu artistul dancehall Skeng. "Imaginează-ți asta. Mi-au restricționat videoclipul, dar au lucruri de un milion de ori mai rele pe platforma lor falsă”, a scris Minaj pe Instagram cu o captură de ecran a unei notificări de încălcare a regulilor comunității YouTube. „Acesta este ceea ce fac ei pentru a […]

today27 septembrie 2022

0%