Life

Beyoncé a distribuit coperta albumului „Renaissance” și a declarat: „Sper că găsești bucurie în această muzică”

today1 iulie 2022

Fundal

Beyoncé a împărtășit coperta noului ei album „Renaissance”, care urmează să apară pe 29 iulie. În imaginea o putem vedea pe un cal luminos. Într-o notă care însoțește opera de artă, Beyoncé a scris:

Crearea acestui album mi-a permis un loc în care să visez și să găsesc evadare într-o perioadă înfricoșătoare pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă și aventuroasă într-o perioadă în care nimic nu se mișca. Intenția mea a fost să creez un loc sigur, un loc fără judecată. Un loc în care să țipi, să te eliberezi. A fost o călătorie frumoasă de explorare. Sper că veți găsi bucurie în această muzică. Sper că te inspiră să eliberezi mișcarea. Ha! Și să te simți la fel de unic, puternic și sexy ca tine.”

Având în vedere titlul „Renaștere”, fanii au speculat că imaginea este menită să aducă un omagiu picturii din secolul al XIX-lea a lui John Collier „Lady Godiva”. Unii au subliniat și asemănarea acesteia cu o fotografie a Biancai Jagger.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Durata somnului contează pentru sănătatea inimii, conform noilor recomandări

Dacă ai nevoie de un alt motiv pentru a dormi suficient, iată-l: îți poate ajuta inima. Asociația Americană a Inimii a adăugat somnul pe lista de sănătății cardiovasculare. Pe lângă somn, noua listă a păstrat categoriile originale: dietă, activitate fizică, indice de masă corporală, lipide din sânge, glicemie și tensiune arterială. Durata somnului a ajuns pe listă după ce cercetătorii au examinat noi descoperiri științifice în ultimul deceniu care au […]

today30 iunie 2022

0%