Life

Beyoncé a întârziat la premiile Grammy

today7 februarie 2023

Fundal

Beyoncé a pierdut primul ei premiul Grammy din timpul ceremoniei din 2023, care a avut loc pe 5 februarie, iar motivul e… cât se poate de lumesc. N-a ajuns la timp, mașina ei rămânând blocată în trafic!

Când interpreta hitului „Break My Soul” a primit premiul pentru „Cel mai bun cântec R&B”, Terius Nash și Nile Rodgers au fugit spre scenă pentru a primi premiul în numele ei. Diva nu era nicăieri de găsit. Nash a mulțumit audienței, iar Trevor Noah a ținut să explice situația stânjenitoare.

Pe bune, că Beyoncé e pe drum! Avantajul organizării galei Grammy în Los Angeles e că toată lumea e aici, dezavantajul organizării evenimentului în LA este traficul de-aici…”, a dezvăluit acesta după ce trecuse deja o jumătate de oră din eveniment.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Studiu: Oamenii foarte inteligenți preferă să fie singuri

Un studiu de cercetare sugerează că oamenilor inteligenți le place să fie singuri. Oamenii de știință spun că singurătatea reduce anxietatea și te ajută să te relaxezi. Într-o lucrare publicată în British Journal of Psychology, Norman Li și Satoshi Kanazawa explică de ce oamenii foarte inteligenți se confruntă cu o satisfacție mai scăzută în viață atunci când socializează mai des cu prietenii lor. Ei și-au bazat descoperirile în psihologia evoluționistă, […]

today7 februarie 2023

0%