Life

Beyoncé, Billie Eilish și Sebastián Yatra vor cânta la premiile Oscar

today23 martie 2022

Fundal

Premiile Oscar au anunțat nominalizații de anul acesta pentru cea mai bună melodie originală, printre care se numără Beyoncé, Billie Eilish, Finneas, Reba McEntire și Sebastián Yatra. Patru dintre cele cinci piese vor fi interpretate, în timp ce nominalizatul Van Morrison, care a scris și cântat „Down to Joy” din „Belfast”, a fost invitat, dar nu va participa la ceremonie din cauza programului său din turneu. Ca urmare, melodia nu va fi interpretată la emisiune.

Votul final pentru cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar s-a încheiat. Cântecele nominalizate și compozitorii creditați în acest an sunt: ​​„Be Alive” din „King Richard” (muzică și versuri de Dixson și Beyoncé Knowles-Carter), „Dos Origuitas” din „Encanto” (muzică și versuri de Lin-Manuel Miranda) , „Down to Joy” din „Belfast” (muzică și versuri de Van Morrison), „No Time to Die” din „No Time to Die” (muzică și versuri de Billie Eilish și Finneas O’Connell) și „Somehow You Do ” din „Four Good Days” (muzică și versuri de Diane Warren).

No Time to Die” a câștigat deja numeroase premii în acest sezon al premiilor, inclusiv Globul de Aur și Premiile Critics Choice și premiul Grammy de anul trecut pentru înregistrarea anului și cântecul scris pentru media vizuală. Dacă Eilish, în vârstă de 20 de ani, va câștiga, ar fi cea mai tânără câștigătoare din istoria categoriei, depășind-o pe câștigătoarea de anul trecut H.E.R. (pentru „Luptă pentru tine” din „Iuda și Mesia Negru”), care avea 23 de ani la acea vreme. De asemenea, categoria ar putea face din Lin-Manuel Miranda cel mai recent beneficiar EGOT, în timp ce Diane Warren caută să câștige în sfârșit o statuetă așteptată de mult după 13 nominalizări.

Variety a raportat în exclusivitate că echipa lui Beyoncé a avut discuții cu producătorii pentru a organiza o interpretare prin satelit a melodiei ei nominalizate, „Be Alive” – una care ar putea deschide spectacolul și ar putea transmite live de pe terenurile de tenis din Compton, California.

Ceremonia de anul acesta, produsă de Will Packer și Shayla Cowan, are loc pe 27 martie la Dolby Theatre și va fi difuzată în direct pe ABC la ora 20:00. ET / 5 p.m. PT și în peste 200 de țări.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

David Beckham și-a donat contul de Instagram cu peste 71 de milioane de urmăritori

Legenda fotbalului David Beckham și-a împrumutat contul de Instagram unui medic din Ucraina pentru a pune în lumină „munca uimitoare” a profesioniștilor medicali care furnizează îngrijiri în timpul invaziei Rusiei în țară. Starul Manchester United i-a predat platforma sa cu peste 71 de milioane de urmăritori Irynei, șefa centrului regional perinatal din Harkov, unde ajută mamele să nască în siguranță. Iryna, care este identificată doar după prenumele ei, a arătat […]

today22 martie 2022

0%