Life

Beyonce dezvăluie piesele de pe al șaptelea ei album, „Renaissance”

today21 iulie 2022

Fundal

Beyonce a dezvăluit lista de melodii de pe viitorul ei album „Renaissance”, care apare pe 29 iulie.

Lista de piese, care a fost postată pe povestea ei de Instagram și apare mai jos, include multe titluri interesante precum „America Has a Problem”, „Alien Superstar”, „Church Girl”, „Cuff It”, „Thique”, „All Up in Your”. Mind” și multe altele, împreună cu single-ul „Break My Soul”.

La începutul acestei luni, Beyoncé a împărtășit coperta albumului, care o înfățișează deasupra unui cal luminos. Într-o notă care însoțește opera de artă, Beyoncé a scris:

Crearea acestui album mi-a permis un loc în care să visez și să găsesc evadare într-o perioadă înfricoșătoare pentru lume. Mi-a permis să mă simt liber și aventuros într-o perioadă în care nimic altceva se mișca. Intenția mea a fost să creez un loc sigur, un loc fără judecată. Un loc în care să fii liber de perfecționism și de gândire excesivă. Un loc în care să țipi, să te eliberezi, să simți libertatea. A fost o călătorie frumoasă de explorare. Sper că veți găsi bucurie în această muzică. Sper că te inspiră să eliberezi mișcarea. Ha! Și să te simți la fel de unic, puternic și sexy ca tine.”

La sfârșitul lunii trecute, Beyoncé a lansat surpriza „Break My Soul”, primul single de pe album. Piesa transmite muzica house din anii ’90 pe o mostră din hitul lui Robin S din 1993 „Show Me Love” și include vocea de la Big Freedia. Se spune că „Renaissance” conține atât piese de dans, cât și piese country, deși rămâne neclar dacă melodiile country vor apărea ca un album separat sau ca parte a primei ediții a „Renaissance”.

Piesele “Renaissance”:

I’m That Girl

Cozy

Alien Superstar

Cuff It

Energy

Break My Soul

Church Girl

Plastic Off the Sofa

Virgo’s Groove

Move

Heated

Thique

All Up in Your Mind

America Has a Problem

Pure/Honey

Summer Renaissance

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Care au fost cele mai ciudate diete și metode de slăbit din istorie

Dietele au fost mereu la modă, însă dacă ai crezut că dieta cu varză este cea mai ciudată dintre ele, ei bine, află că nu este așa. Am adunat mai multe diete de acest tip pe care ți le prezentăm și ție! În dorința de a avea o talie de viespe, o stare de sănătate mai bună și mai multă energie, femeile au fost dispuse, în trecut, să urmeze diete […]

today21 iulie 2022

0%