Life

Beyoncé s-a alăturat aplicației TikTok. A strâns 3 milioane de urmăritori într-o singură zi

today15 iulie 2022

Fundal

Queen Bey este acum pe TikTok. Superstarul pop Beyoncé s-a alăturat aplicației video de scurtă durată, iar întregul ei catalog este acum disponibil utilizatorilor TikTok pentru a-l folosi ca sunete de suport pentru creațiile lor. Cântecele includ noul ei single, „Break My Soul” și hituri precum „Halo” și „Single Ladies”.

Beyoncé tocmai a postat primul ei TikTok, o compilație de conținut creativ generat de utilizatori, inspirat de muzica și personajul ei, mulțumind tuturor fanilor ei de pe platformă pentru că au susținut-o.

Văzându-vă că eliberați mișcarea m-a făcut atât de fericită!” Beyoncé scrie în legenda. „Vă mulțumesc foarte mult pentru toată dragostea pentru BREAK MY SOUL! – Dragoste B”. Beyoncé a strâns deja peste 3,3 milioane de urmăritori pe TikTok de joi dimineață.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Continuă înființarea de locuri de parcare în municipiul Călărași

Primarul municipiului Călărași a inspectat ieri, 14 iulie, stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a zonei din spatele blocurilor C24, C25 şi C26, acolo unde se va amenaja şi o parcare de reşedinţă care va cuprinde 10-15 locuri de parcare. „În vecinătatea acestei zone, mai exact în faţa blocului C14 avem în vedere construirea unui loc de joacă pentru copii. De curând am finalizat, în zonă, construirea unei alte parcări […]

today15 iulie 2022

0%