Life

Beyoncé sărbătorește noul album cu o ședință foto

today17 iunie 2022

Fundal

După șase ani în care fanii au așteptat ca vedeta să lanseze un alt album solo, ultimul ei fiind Lemonade în 2016, ea a oferit în sfârșit fanilor ceea ce așteptau. Cântăreața a început o nouă eră a albumelor, nu doar anunțând că albumul va veni în puțin mai puțin de o lună, pe 29 iulie, dar și făcând furori cu o nouă copertă a revistei.

Ea a sărbătorit anunțul mult așteptat apărând pe coperta ediției din iulie a revistei British Vogue, „aprinzând flacăra”, fiind îmbrăcată într-o rochie de catifea neagră în timp ce stă pe un cal. „Vine muzică nouă”, a spus editorul-șef al revistei, Edward Enninful, în urma interviului său cu interpreta. Albumul va include șaisprezece melodii, atașat numelui „act I”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Bazarul Big va fi finalizat până la sfârșitul lunii august

Bazarul Big va fi finalizat până la sfârșitul lunii august, a anunțat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. Acesta va cuprinde 87 de spații comerciale. „Finalizarea lucrărilor de modernizare a Bazarului Big a devenit o prioritate. Am primit asigurări din partea constructorului că obiectivul va fi gata până cel târziu la sfârșitul lunii august. Din nefericire, au intervenit o serie de factori obiectivi care au provocat întârzieri în ultimul an. Să […]

today16 iunie 2022

0%