Life

Beyonce și Jay-Z sunt la egalitate cu cele mai multe nominalizări la Grammy din toate timpurile

today16 noiembrie 2022

Fundal

Într-un simbol grăitor al dominației lor asupra lumii muzicii, Jay-Z și Beyonce sunt acum la egalitate cu cele mai multe nominalizări la Grammy din istorie, cu 88 fiecare.

Beyonce a primit nouă nominalizări, în mare parte legate de albumul ei „Renaissance”, iar Jay a primit cinci pentru apariții speciale la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy.

Dacă Beyoncé va câștiga trei dintre cele nouă nominalizări ale sale, va egala recordul pentru cele mai multe câștiguri Grammy din toate timpurile, deținut de marele clasic Georg Solti cu 31; dacă va câștiga patru din cele nouă nominalizări ale sale, va deține recordul pentru cele mai multe câștiguri Grammy din toate timpurile.

Jay-Z a deținut anterior titlul cel mai nominalizat, cu 83 de nominalizări.

Anul acesta marchează primele nominalizări ale lui Beyonce la categoriile „Cea mai bună înregistrare electronică/dance” și „Cel mai bun album de dans/muzică electronică”.

Premiile ei includ, de asemenea, Record of the Year, Song of the Year și Cel mai bun dans/Înregistrare electronică pentru „Break My Soul”; Albumul anului și cel mai bun album de dans/muzică electronică pentru „Renaissance”; Cea mai bună performanță R&B pentru „Virgo’s Groove”; Cea mai bună performanță R&B tradițională pentru „Plastic off the Sofa”; Cel mai bun cântec R&B pentru „Cuff It”; și Cel mai bun cântec scris pentru Visual Media pentru „Be Alive” (din „King Richard”).

Creditat ca compozitor la „Renaissance”, Jay-Z este nominalizat alături de Beyoncé pentru albumul anului și cântecul anului. Lucrarea sa la „God Did” a lui DJ Khaled este, de asemenea, desemnată pentru cântecul anului, cântecul rap și interpretarea rap.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

300 de persoane frecventează cursurile Centrului Cultural Poșta Veche

Zilele trecute, primarul Marius Dulce a vizitat Centrul Cultural Poșta Veche și a fost plăcut surprins să afle că, lunar, aproximativ 300 de persoane de toate vârstele, de la cei mici de 3 ani până la adulți de 72 ani, frecventează cele trei ateliere și creează mici comunități care duc arta și tradițiile locale mai departe. Centrul de activități recreative și educative este un bun exemplu de colaborare între comunitate […]

today16 noiembrie 2022

0%