Life

Beyonce va organiza „Club Renaissance” la Los Angeles

today16 decembrie 2022

Fundal

Beyonce și Amazon Music vor organiza un eveniment numit „Club Renaissance” în acest weekend la Los Angeles, aparent o sărbătoare a celui mai recent album de șase luni al cântăreței.

Petrecerea de lansare a albumului din august a fost considerată prima parte a aevenimentului „Club Renaissance”, la hotelul Times Square Edition din New York, unde mai multe celebrități s-au prezentat la evenimentul tematic Studio 54. Au fost prezente fețe celebre precum Kendrick Lamar, Chloe Bailey și Normani. Cu câteva ore înainte de lansarea albumului, Beyoncé și filialele Sony Music specifice țării au anunțat, de asemenea, „Club Renaissance” în regiunile lor respective.

Bey a participat la o ediție pariziană a evenimentului, care a primit invitați precum Tyler the Creator, Halsey și Doja Cat. Accesul la acele părți a fost asigurat printr-o competiție prin conturile de rețele sociale ale țărilor respective.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

A fost adoptat Proiectul „Utilizarea energiei din surse regenerabile la nivelul UAT Municipiul Călărași”

Consiliul Local, reunit ieri în şedinţă extraordinară convocată de îndată, a adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului, aprobării documentației proiectului, a cheltuielilor legate de proiect cât și a indicatorilor asociați acestuia cu titlul: „𝐔𝐭𝐢𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐔𝐀𝐓 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̦𝐢”. Valoarea totală a proiectului, propus pentru finanţare prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 Axa Prioritară 11: Măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice și stimularea utilizării […]

today16 decembrie 2022

0%