Actual

Biblioteca Județeană a prezentat o parte din activitățile ce vor fi organizate în acest an

today18 ianuarie 2023

Fundal

Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu” Călărași organizează mai multe manifestări cultural-artistice și științifice în decursul anului 2023. Simona Calciu, șef de animație culturală al Bibliotecii Județene Călărași, a prezentat pentru canalsud, o parte din activitățile programate.

“În general le gândim pe toate în avans. Începem pe data de 24 ianuarie, și continuăm cu promovarea personalităților, eveniment pe care îl organizăm de fiecare dată. În perioada verii vom avea “biblio-vacanța”. De Mărțișor, Paște, Crăciun vom organiza ateliere creative. La sfârșitul lunii avem în plan o lansare de carte, încă nu este stabilită definitiv, dar vă vom anunța” a declarat Simona Calciu, pentru Canal SUD.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a avut o nouă întâlnire cu elevi din municipiul Călărași

Primarul Marius Dulce a avut o nouă întâlnire cu elevi din municipiul Călărași. De data aceasta, primarul a avut ieri un despre prezentul și viitorul municipiului cu o parte din elevii claselor de-a XI-a din cadrul Colegiului Economic. „Am vorbit despre modernizarea unităţii de învăţământ în care-şi desfăşoară activitatea şi în acest sens Primăria a făcut paşi importanţi odată cu demararea proiectului de reabilitare termică, finanţat prin PNRR, subliniindu-se necesitatea […]

today18 ianuarie 2023

0%