Actual

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” marchează ”Ziua iei românești”

today21 iunie 2023

Fundal

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” din Călărași organizează un eveniment cultural, cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, în colaborare cu Palatul Copiilor Călărași, Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu, artizani și colecționari călărășeni, prin care sunt promovate tradițiile și meșteșugurile românești, valorile autentice ale comunității călărășene: ”Ziua iei românești”, ediția a VI-a.

Începând cu ora 11.00, în data de 23 iunie, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ” va fi organizată o șezătoare tradițională, într-o expoziție deosebită, cămăși populare românești și alte obiecte tradiționale, deținute din bătrâni de localnici sau create de ei. Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii și orice membru al comunității iubitor al portului și tradițiilor românești.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Avril Lavigne și Tyga s-au despărțit după 4 luni de relație

Avril Lavigne și Tyga au anunțat că s-au despărțit după doar patru luni de întâlnire. Potrivit TMZ, cuplul a luat decizia reciprocă de a merge pe drumuri separate în urmă cu câteva săptămâni. De asemenea, ziarele au raportat că nu există semne de regret, deoarece relația lor pur și simplu și-a urmat cursul. Cu toate acestea, nu au existat probleme în paradis, deoarece cântăreața a purtat în mod regulat colierul […]

today21 iunie 2023

0%