Actual

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” va organiza Nocturna Bibliotecilor

today23 septembrie 2022

Fundal

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” din Călărași, cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, organizează un eveniment cultural desfășurat la nivel național, cea de-a XIII-a ediție a Nocturnei Bibliotecilor, numită simbolic Share location @ BIBLIOTECĂ, eveniment inițiat de Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România, prilejuit de campania de activare nocturnă a bibliotecilor din România.

În data de 30 septembrie 2022, începând cu ora 18.00, în continuarea programului normal de lucru al bibliotecii, până la miezul nopții, instituția va găzdui o multitudine de evenimente dedicate călărășenilor de toate vârstele, menite a aduce un plus valoare în comunitatea deservită.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Meta va reduce costurile cu cel puțin 10% în următoarele luni

Meta lui Mark Zuckerberg încearcă să-și reducă costurile cu cel puțin 10% în următoarele câteva luni, a raportat miercuri Wall Street Journal. Cifra raportată reprezintă un salt mare față de prognoza anterioară de reduceri de costuri de aproximativ 2% până la 4% pe care Meta a anunțat-o în iulie. Pentru a-și îndeplini cel mai recent obiectiv, fondatorul Facebook a început deja să distribuie un număr mare de angajați prin reorganizarea […]

today23 septembrie 2022

0%