Actual

Biblioteca Județeană Călărași caută voluntari

today12 septembrie 2023

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași caută voluntari. Se pot înscrie tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani. Voluntariatul este activitatea desfăşurată în folosul comunităţii de către o persoană care îşi oferă cunoştinţele, abilităţile şi timpul, fără a aştepta o recompensă materială.

Voluntarul vine în sprijinul bibliotecarilor ajutând la planificarea, promovarea și buna desfășurare a evenimentelor cultural-educative și artistice implementate de Biblioteca Județeană Călărași. Voluntarii vor fi responsabili cu distribuirea de materiale de promovare; implicarea activă în activitățile Bibliotecii Județene; amenajarea spațiilor pentru diverse activități; supraveghere și animare participanți la activități. Biblioteca oferă contract de voluntariat si certificat de voluntar. Înscrierile se fac până pe data de 30 septembrie. Tel: 0242/316757. Email: alexandruodobescu@bjcalarasi.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

8 motive pentru care te plictisești foarte ușor

Te plictisești ușor? Dacă da, nu ești singur. Mulți oameni experimentează plictiseala în fiecare zi. Ceea ce este interesant, totuși, este că sentimentele de plictiseală afectează oamenii în moduri diferite. De fapt, unii oameni nu experimentează deloc plictiseala! Din fericire, de îndată ce înțelegem cauza a ceva, putem stabili ce acțiune să întreprindem pentru a le remedia. Ce înseamnă să fii plictisit? Sentimentul de plictiseală este descris ca o oboseală […]

today12 septembrie 2023

0%