Administrație

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor în Laboratorul Smart

today24 iunie 2022

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile de iniţiere organizate în Laboratorul Smart. Acesta este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO și derulat de Biblioteca Județeană Călărași.

Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârste între 10-14 ani. Acestea urmează să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare: Curs de inițiere în Grafică și printare 3D – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de marți, între orele 15:00 – 17:00. Curs de inițiere în Robotică – durează la fel 6 săptămâni, dar se va desfășura în zilele de joi, între orele 15:00 – 17:00.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul bibliotecii pentru programări, este comunicatul transmis de reprezentanții bibliotecii.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Creșterile de prețuri afectează proiectele europene

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a prezentat, astăzi, în cadrul conferinței de presă a PSD, stadiul proiectelor derulate cu bani europeni. Din cauza creșterii prețurilor la materialele de construcții, au fost întâmpinate probleme la toate cele 25 de proiecte. Astfel, vor avea loc lucrări complementare, care presupun alte cheltuieli pe lângă sumele alocate acestor investiții, potrivit canalsud.ro. El a mai subliniat că PNL “în Consiliul Local nu votează ceea ce […]

today23 iunie 2022

0%