Actual

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart

today11 noiembrie 2022

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași.

Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani. Acestea urmează să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare: Curs de inițiere în Grafică și printare 3D – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de marți, între orele 15:00 – 17:00. Curs de inițiere în Robotică – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de joi, între orele 15:00 – 17:00.

După formarea grupelor, cei înscriși vor fi contactați pentru confirmarea participării și comunicarea zilei de începere a cursurilor. Grupele de lucru se vor forma pe baza înscrierilor prealabile. Persoanele interesate sunt așteptate la sediul bibliotecii sau la telefon 0242 316 757, pentru programări.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

În Călărași, va fi înființat un centru pentru gestionarea deşeurilor provenite din gospodării

Convocaţi joi, 10 noiembrie, în şedinţă extraordinară, consilierii locali au adoptat şi Proiectul de hotărâre privind depunerea şi finanţarea proiectului cu titlul “Înființare și dotare centru de colectare prin aport voluntar (CAV), în Municipiul Călăraşi“. ▶ Posibilitatea finanţării centrelor de aport voluntar ce vor asigura colectarea separată a deşeurilor care nu pot fi colectate în sistem door-to-door, respectiv deşeuri reciclabile şi biodeseuri care nu pot fi colectate în pubele individuale, […]

today11 noiembrie 2022

0%