Administrație

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart

today7 iunie 2023

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Judetean Calarasi, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași. Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani. Acestea urmează să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare:

1. Curs de inițiere în Grafică și printare 3D – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de marți, între orele 15:00 – 17:00. 2. Curs de inițiere în Robotică – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de joi, între orele 15:00 – 17:00.

După formarea grupelor, cei înscriși vor fi contactați pentru confirmarea participării și comunicarea zilei de începere a cursurilor. Grupele de lucru se vor forma pe baza înscrierilor prealabile. Persoanele interesate sunt așteptate la sediul bibliotecii sau la telefon 0242 316 757, pentru programări.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Municipiul Călărași se regăsește în paginile revistei “Arhitectura”, editată de Uniunea Arhitecților din România

Municipiul Călărași se regăsește în paginile revistei “Arhitectura”, editată de Uniunea Arhitecților din România! Situat pe malul Borcei, municipiul nostru nu avea cum să lipsească din acest nou număr al publicaţiei "Dunărea 1075". Florin Rădulescu, șef serviciu în cadrul Muzeului Municipal Călărași, a participat miercuri, 24 mai 2023, la lansarea noului număr al revistei “Arhitectura”, eveniment ce a avut loc la sediul Uniunii Arhitecților din România. La manifestare, reprezentanții Adunării […]

today7 iunie 2023

0%