Actual

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart

today30 august 2023

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași. Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani.

Acestea urmează să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare: Curs de inițiere în Grafică și printare 3D – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de marți, între orele 15:00 – 17:00. Curs de inițiere în Robotică – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de miercuri, între orele 15:00 – 17:00. După formarea grupelor, cei înscriși vor fi contactați pentru confirmarea participării și comunicarea zilei de începere a cursurilor. Persoanele interesate sunt așteptate la sediul bibliotecii sau la telefon 0242 316 757, pentru programări.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Semne zodiacale care sunt sensibile în față problemelor

Unii oameni se plâng la cea mai mică problemă. Ei nu pot face față situațiilor dificile, deoarece sunt prea sensibili pentru a lua o decizie corectă. Ei se bazează foarte mult pe emoții și, uneori, acest lucru le face rău. Acest tip de oameni trebuie să-și întărească inimile pentru a face față obstacolelor. Prin urmare, aici sunt enumerate semnele zodiacale care tind să fie emotive. Gemeni Ei devin foarte defensivi […]

today29 august 2023

0%