Actual

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart

today30 august 2023

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași. Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani.

Acestea urmează să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare: Curs de inițiere în Grafică și printare 3D – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de marți, între orele 15:00 – 17:00. Curs de inițiere în Robotică – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de miercuri, între orele 15:00 – 17:00. După formarea grupelor, cei înscriși vor fi contactați pentru confirmarea participării și comunicarea zilei de începere a cursurilor. Persoanele interesate sunt așteptate la sediul bibliotecii sau la telefon 0242 316 757, pentru programări.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Campanie gratuită de sterilizare a câinilor de rasă comună

Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, în colaborare cu o asociație din Olanda și cu sprijinul Primăriei municipiului Călărași organizează o campanie gratuită de sterilizare a câinilor de rasă comună și metișii lor. Campania se va desfășura în perioada 16-17 septembrie, pentru câinii din municipiul Călărași, crescuți în gospodăria proprie. Programările se pot face telefonic la 0725/227.617. Sterilizările se efectuează la sediul serviciului din strada Varianta Nord, nr 36E.

today30 august 2023

0%