Actual

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart

today22 septembrie 2022

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași. Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani.

Acestea urmează să ia parte la experiențe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare:

1. Curs de inițiere în Grafică și printare 3D – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de marți, între orele 15:00 – 17:00.

2. Curs de inițiere în Robotică – cursul durează 6 săptămâni și se va desfășura în zilele de joi, între orele 15:00 – 17:00.

După formarea grupelor, cei înscriși vor fi contactați pentru confirmarea participării și comunicarea zilei de începere a cursurilor. Grupele de lucru se vor forma pe baza înscrierilor prealabile. Persoanele interesate sunt așteptate la sediul bibliotecii sau la telefon 0242 316 757, pentru programări.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Alimente interzise în diferite țări din întreaga lume

Există mai multe alimente care sunt foarte consumate într-o parte a lumii, dar interzise în altele. Ar putea exista o serie de motive responsabile pentru interdicție, de la motive etice, culturale, preferințe personale, de sănătate, de mediu sau sociale. În acest articol sunt enumerate câteva alimente controversate care sunt ilegale în unele locuri, dar permise în altele. Guma de mestecat este interzisă în Singapore Guma de mestecat este greu de […]

today22 septembrie 2022

0%