Actual

Biblioteca Județeană Călărași organizează cursuri de IT pentru seniori

today14 septembrie 2023

Fundal

Biblioteca Județeană Călărași, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Călărași, invită publicul interesat să se înscrie şi să participe la cursurile_de_iniţiere în utilizarea calculatorului şi Internetului pentru vârstnici „ Senior IT ”. Scopul cursului este de a ajuta această categorie de vârstă să se adapteze la cerinţele societăţii informaţionale şi să înveţe să îşi petreacă într-un mod eficient timpul în spaţiul virtual.

În cadrul acestuia, participanţii primesc noţiuni fundamentale de procesare text, de navigare pe Internet, de utilizare a poştei electronice și accesare a Catalogului online a Bibliotecii Județene Călărași. Activităţile se desfăşoară timp de 5 zile. Luni -vineri, în intervalul 10.30-12.00. Coordonatori curs: Nicoleta ROTARU și Gabriel SAVU.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Prințesa Norvegiei se căsătorește cu un șaman

Prințesa Martha Louise din Norvegia se va căsători cu partenerul ei american, autoproclamatul șaman Durek Verrett, vara viitoare, a anunțat cuplul. Regele Harald al V-lea i-a felicitat pe cei doi, spunând că este bucuros să-l primească pe domnul Verrett în familia sa. Prințesa șa renunțat anul trecut la îndatoririle regale pentru a conduce afacerea de medicină alternativă pe care o împarte cu logodnicul ei. Verrett este cunoscut pentru promovarea practicilor […]

today14 septembrie 2023

0%