Life

Billie Eilish a susținut un concert acustic live pentru fani, înainte de începerea turneului european

today24 iunie 2022

Fundal

Chiar înainte de începerea turneului ei european, Billie Eilish a susținut în Germania un spectacol exclusiv. La Bonn, ea nu numai că și-a încântat fanii, dar a făcut și o declarație politică.

Billie Eilish a oferit o primă parte a viitorului ei turneu european miercuri seară în Germania. Cântăreața a susținut un concert extraordinar la Telekom Forum din Bonn. Fără dansatori, fără aruncători de flăcări, fără confetti: seara a fost un eveniment minimalist.

Billie Eilish era clar în centrul atenției. Stând pe un taburet, a interpretat melodii de pe albumul ei de debut, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? și de pe al doilea album „Happier Than Ever”. Punctul culminant al spectacolului a fost melodia cu același nume, pe care Billie Eilish a interpretat-o ​​la sfârșit – și a făcut o declarație politică. Fără mai mult, ea a apucat un steag al Ucrainei și l-a sărutat, ceea ce a făcut publicul să se bucure.

A fost însoțită de Finneas O’Connor, care uneori cânta la pian și alteori la chitară. Nu numai că este fratele lui Billie Eilish, care este cu patru ani mai mare decât el, dar este și producătorul și co-scriitor al pieselor ei. Au produs primele hituri împreună în camera copiilor, inclusiv „Ocean Eyes”. La acea vreme Billie Eilish avea 13 ani, cântecul a făcut-o celebră.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Se vor înființa centrale fotovoltaice pe proprietatea societății Ecoaqua

Se vor înființa centrale fotovoltaice pe proprietatea societății Ecoaqua. Prin proiectul „Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate” se vor realiza două centrale electrice fotovoltaice, ce vor fi utilizate în vederea producerii energiei electrice generând astfel, propria sursă de alimentare cu energie electrică. Aceste centrale vor avea amplasamentul pe proprietatea ECOAQUA S.A […]

today24 iunie 2022

0%