Life

Billie Eilish a susținut un concert la aniversarea de 21 de ani

today20 decembrie 2022

Fundal

Billie Eilish are oficial 21 de ani. Cântăreața și-a marcat ziua de naștere în cel mai bun mod în care știe, cântând pe scena din orașul ei natal, Los Angeles. Deși are sute de spectacole în acest moment, cel mai recent spectacol a fost deosebit de special, deoarece și-a sărbătorit ziua alături de apropiații ei.

Lui Billie i s-au alăturat familia, precum și noul iubit Jesse Rutherford, din faima Sweater Weather și The Neighborhood, pe scena de la Inglewood, California, Kia Forum vineri seară.

Ea a susținut ultimul concert din cele trei spectacole din Hometown Encore, când a fost surprinsă cu un tort adus de fratele ei, colegul muzician Finneas și iubitul ei.

Cântăreața a primit un val de aplauze și urale de la participanții la concert după ce și-a stins lumânările, glumind că mai trebuie să aștepte două zile până va putea bea.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

„Avatar: The Way of Water” a câștigat 301 de milioane de dolari la International Box Office

Epopeea științifico-fantastică a lui James Cameron „Avatar: The Way of Water”, o continuare după 13 ani, a adus 301 de milioane de dolari în debutul său internațional de box office. Dintre cele 52 de teritorii în joc, China a oferit cel mai mare start cu 57,1 milioane de dolari, o prezență defavorabilă, având în vedere popularitatea filmului original în țară. Începând cu weekendul, existau speranțe că vânzările de bilete ar […]

today20 decembrie 2022

0%