Life

Billie Eilish se alătură familiei Simpson în scurtmetrajul „When Billie Met Lisa”

today15 aprilie 2022

Fundal

Billie Eilish a postat pe Instagram că ea și fratele ei, Finneas, vor apărea alături de familia „The Simpsons” în viitorul scurtmetraj intitulat „When Billie Met Lisa” pentru Disney Plus.

Scurt metrajul are premiera vineri, 22 aprilie și o urmărește pe Lisa Simpson în căutarea unui loc liniștit pentru a cânta la saxofon, când este descoperită brusc de Billie și Finneas. Frații muzicali o invită apoi pe Lisa în studioul lui Billie pentru o sesiune specială.

Premiera episodului „The Simpsons” al lui Billie coincide cu spectacolele tânărului superstar la Coachella, unde ea urmează să urce pe scenă fiind cap de afiș, între 16 și 23 aprilie. Eilish se întoarce în Indio după ce a jucat la festival în 2019, acea performanță este considerată pe scară largă a fi spectacolul care a lansat-o la nivel global. Ea este, de asemenea, cea mai tânără persoană din istoria Coachella care a deținut capul festivalului de arte și muzică la 20 de ani.

Familia „The Simpsons” nu este străină de lumea muzicii. În decembrie anul trecut, „The Simpsons” l-a întâmpinat pe Bad Bunny la Springfield pentru videoclipul său „Te Deseo Mejor”. Clipul animat găsește că fenomenul portorican reaprinde relația lui Homer și Marge după ce cuplul se luptă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Regina Elisabeta are propriul brand de sos și ketchup

Regina Marii Britanii iubește condimentele și a decis să lanseze The Queen's Tomato Sauce, sosul "ideal pentru micul dejun sau în orice moment al zilei", potrivit foodstory.ro. The Queen’s Tomato Sauce este pus în vânzare la prețul de 6,99 lire sterline pentru 295g, în comparație cu ketchupul de la Sainsbury, care costă doar 60 penny pentru 460g. Sosul, care este aromat cu curmale, suc de mere și condimente, este prezentat […]

today14 aprilie 2022

0%