Neobișnuit

Billie Eilish și Jesse Rutherford au pășit pe covorul roșu înveliți într-o pătură Gucci

today8 noiembrie 2022

Fundal

Billie Eilish și Jesse Rutherford și-au făcut debutul pe covorul roșu sâmbătă la Gala LACMA Art + Film 2022, pozând înveliți într-o pătură enormă Gucci.

Eilish a purtat o cămașă de noapte fără mâneci, împodobită cu dantelă și asortată cu un halat până la podea, în timp ce Rutherford a îmbrăcat o cămașă și pantaloni din aceeași mătase acoperită cu logo. Ambii purtau și pantofi Gucci, în timp ce Eilish și-a completat look-ul cu o mască pentru ochi cu monogramă.

Apariția lor pe covorul roșu a venit la câteva zile după ce cântăreața „Happier Than Ever”, în vârstă de 20 de ani, și solistul The Neighborhood, în vârstă de 31 de ani, și-au recunoscut oficial relația pe Instagram. Cuplul a fost văzut împreună de mai multe ori în ultima lună.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Divers

Sfaturi utile pentru a va securiza casa si a evita tentativele de patrundere prin efractie

Casele sunt locurile care atrag cel mai mult interes din partea hotilor si cu siguranta doriti sa aveti o casa sigura. De aceea, va oferim mai multe sfaturi care sa va ajute sa va mentineti toate lucrurile in siguranta si sa evitati hotii. Casele sunt locurile care atrag cel mai mult interes din partea hotilor si cu siguranta doriti sa aveti o casa sigura. De aceea, va oferim mai multe […]

today8 noiembrie 2022

0%