Life

Billie Eilish și mama ei vor fi premiate la Environmental Media Association

today23 august 2022

Fundal

Billie Eilish și mama ei Maggie Baird vor primi premii la evenimentul EMA din acest an, a anunțat Environmental Media Association.

În cadrul evenimentului, vor fi premiați oameni recunoscuți la nivel global pentru munca depusă pentru protejarea planetei, iar ceremonia va avea loc pe 8 octombrie la Los Angeles.

Eilish, un artist câștigător al premiilor Oscar și Grammy și mama ei, Baird vor fi onorate cu premiul EMA Missions in Music Award. Ele se alătură unei liste extinse de talente și colegi activiști de mediu recunoscuți de EMA de-a lungul anilor, inclusiv Willie Nelson, Adam Levine, Don Henley, Diane Warren, Alanis Morissette și Dave Mathews. EMA le va recunoaște pe mama și fiica pentru munca lor ca modele pentru comportamente durabile, inclusiv inițiativele prezente în turneul mondial „Happier Than Ever” al lui Eilish.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Camila Cabello și Hans Zimmer își unesc forțele pentru noua melodie a serialului „Frozen Planet II”

Cântăreața și compozitorul Camila Cabello și compozitorul câștigător de Oscar Hans Zimmer și-au unit forțele pentru a scrie o nouă melodie pentru „Frozen Planet II”. Noua piesă va fi prezentată în trailerul de debut pentru foarte așteptatul serial povestit de David Attenborough. O continuare a seriei din 2011, „Frozen Planet II” este o călătorie de șase episoade prin regiunile înghețate ale Pământului, inclusiv polii nord și sud, produsă de Unitatea […]

today23 august 2022

0%