Life

Billie Eilish susține trei concerte în orașul ei natal

today14 decembrie 2022

Fundal

Concertele lui Billie Eilish în orașul său natal au început marți seara (13 decembrie) la Kia Forum din Inglewood, California. Supranumit „Happier Than Ever, The Hometown Encore”, concertul cu peste 30 de cântece a prezentat cele mai mari hituri ale ei, inclusiv „Ocean Eyes”, „Therefore I am”, „I Love You”, „Everything I Wanted” și „Bad Guy”.

Spectacolul a prezentat, de asemenea, o apariție surpriză a lui Labrinth, care a interpretat „Mount Everest” și a schimbat versuri cu Eilish pe o nouă melodie, „I’ve Never Felt So Alone”. Cel mai cunoscut pentru muzica sa din „Euphoria”, Labrinth a câștigat un premiu Emmy în 2020 pentru muzica și versurile remarcabile pentru „All for Us”.

Veselia a continuat cu un alt moment neașteptat, o interpretare stelară de către Eilish a clasicului „Have Yourself A Merry Little Christmas”, care ar fi făcut-o mândră pe Judy Garland.

În mod corespunzător, exteriorul locației a fost inundat de culori cu tematică de Crăciun. De asemenea, în conformitate cu spiritul sărbătorilor, Eilish scoate la licitație bilete la Hometown Encore prin intermediul licitației caritabile Music 4 Good de la Universal Music Group. În parteneriat cu Charitybuzz, veniturile din licitație vor beneficia organizațiile precum World Central Kitchen, Planned Parenthood și Support + Feed. Articole suplimentare includ bilete VIP Meet + Greet la rezidența PLAY a lui Katy Perry din Las Vegas; o sesiune A&R cu Republic Records la New York; o chitară semnată de la Shawn Mendes; și cazare pentru două persoane pe Blue Note at Sea Cruise și cina cu președintele Blue Note, Don Was. Concertele continuă la Forum pe 15 și 16 decembrie.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Se apropie data la care Ştefan Hruşcă va cânta la Călărași

Se apropie data la care Ştefan Hruşcă va cânta la Călărași. Acesta va fi prezent pe 20 decembrie, la ora 17:00 în sala ”Barbu Știrbei”. După 3 ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă. Cu stilul său cald şi timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureşean va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei păstori,” “Afară ninge […]

today14 decembrie 2022

0%