Life

Billie Eilish trăiește cu sindromul Tourette din copilărie. Ce spune cântăreața despre tulburarea ei

today31 mai 2022

Fundal

Billie Eilish trăiește cu sindromul Tourette încă din copilărie. Billie Eilish artistă pop internațională, câștigătoare a mai multor premii Grammy și câștigătoare a Oscarului și trăiește în fiecare zi cu sindromul Tourette. Este o tulburare rară a sistemului nervos care se prezintă cu mișcări repetitive și necontrolate (cum ar fi clipirea sau ridicarea din umeri) sau sunete numite „ticuri”. Tulburarea debutează în copilărie; Billie a declarat în trecut că a avut-o „toată viața”.

Deși Billie a vorbit deschis despre experiența ei cu sindromul Tourette, ea nu a intrat în multe detalii despre diagnosticul ei inițial până când nu a vorbit cu David Letterman în 2022 la premiera sezonului patru a serialului său Netflix, My Guest Needs No Introduction With David Letterman. „Îmi place foarte mult să răspund la întrebări despre asta pentru că este foarte, foarte interesant”, a spus ea pentru Letterman, „și sunt incredibil de confuză de asta și nu înțeleg.”

Billie a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul Tourette când avea unsprezece ani și că a avut ticuri minore. Potrivit Centers for Disease Control, sindromul Tourette, în medie, se prezintă la copiii cu vârste cuprinse între trei și nouă ani.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Meghan Markle și Prințul Harry își păstrează casa din Marea Britanie

Înainte de sosirea lor în Marea Britanie, săptămâna aceasta, s-a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle au prelungit contractul de închiriere pentru Frogmore Cottage pentru încă un an. Hello Magazine informează că Ducele și Ducesa de Sussex urmează să păstreze casa lor cu cinci dormitoare, fapt care sugerează planuri pentru mai multe vizite în Marea Britanie în viitor. Verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank au […]

today31 mai 2022

0%