Administrație

Biserica din Mânăstirea va fi reabilitată

today30 mai 2023

Fundal

Primarul comunei Mânăstirea a declarat recent că biserica din comuna este proiectul său de suflet și că va face tot posibilul pentru a o reabilita până la finalul anului 2023.

Biserica din Mânăstirea este una dintre cele mai vechi și mai frumoase din zonă, însă în ultimii ani a suferit o serie de deteriorări . Primarul a afirmat că este de datoria sa să ia măsuri pentru a proteja și a conserva această bijuterie arhitecturală pentru generațiile viitoare.

Primarul a subliniat faptul că biserica din Mânăstirea este un simbol al comunității și că reabilitarea acesteia va avea un impact pozitiv asupra întregii comunități.

Reabilitarea Bisericii este proiectul meu de suflet, proiect care la sfârșitul anului 2023 va intra în faza finală și sperăm ca în anul 2024 să începem să desfășurăm slujbele religioase în această biserică” a declarat Marian Iancu, primarul comunei Mânăstirea.

În concluzie, primarul comunei Mânăstirea a făcut o declarație importantă pentru comunitatea sa și a arătat un angajament puternic față de conservarea patrimoniului cultural și religios. Prin eforturile sale, biserica din Mânăstirea va fi reabilitată și va rămâne un simbol al comunității pentru mult timp de acum încolo, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Diferență de vârstă ideală între parteneri pentru a avea o relație de succes

Când începi să te întâlnești cu cineva, există o gamă largă de lucruri pe care probabil le iei în considerare pentru a determina compatibilitatea, cum ar fi valorile, atracția, personalitatea și interesele. Dar există un lucru la care poate nu l-ați luat în considerare și la care merită să vă gândiți puțin: diferența de vârstă. Deși este adevărat că o diferență de vârstă în relație de 10 ani sau mai […]

today29 mai 2023

0%