Life

Blackpink „Pink Venom”, cel mai vizionat videoclip pe YouTube din 2022

today23 august 2022

Fundal

Blackpink a dat lovitura cu „Pink Venom”, care a devenit cel mai vizionat videoclip muzical pe YouTube în acest an, având cele mai multe vizionări în primele 24 de ore, fiind și al treilea cel mai vizionat din toate timpurile.

Videoclipul al grupului K-pop „Pink Venom” a atins 86,2 milioane de vizionări în 24 de ore după ce a apărut pe YouTube, potrivit vizionărilor publice ale platformei video. A depășit pragul de 100 de milioane de vizualizări în 30 de ore. Fanii Blackpink, alias „Blinks”, i-au oferit clipului „Pink Venom” 6 milioane de aprecieri pe YouTube în perioada de lansare.

YouTube a anunțat pe 22 august că „Pink Venom” a atins oficial 90,4 milioane de vizualizări în primele 24 de ore, cu 4,2 milioane mai mult decât a indicat contorul public.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Billie Eilish și mama ei vor fi premiate la Environmental Media Association

Billie Eilish și mama ei Maggie Baird vor primi premii la evenimentul EMA din acest an, a anunțat Environmental Media Association. În cadrul evenimentului, vor fi premiați oameni recunoscuți la nivel global pentru munca depusă pentru protejarea planetei, iar ceremonia va avea loc pe 8 octombrie la Los Angeles. Eilish, un artist câștigător al premiilor Oscar și Grammy și mama ei, Baird vor fi onorate cu premiul EMA Missions in […]

today23 august 2022

0%