Life

Blink-182 anunță un turneu de reuniune

today12 octombrie 2022

Fundal

Trupa Blink-182 i-a surprins pe fani anunțând că se reunește pentru un turneu mondial masiv și va lansa o nouă melodie în această săptămână. Travis Barker, Mark Hoppus și Tom DeLonge se vor reuni pentru prima dată după aproape 10 ani pentru a concerta în America Latină, America de Nord, Europa, Australia și Noua Zeelandă, potrivit unui comunicat de presă.

Rockerii punk au anunțat, de asemenea, că vor lansa noul lor single, „Edging”, marcând pentru prima dată într-un deceniu când Barker, Hoppus și DeLonge au fost împreună în studio. „Venim. Urmează turneul. Vine albumul. Tom vine. Biletele sunt în vânzare luni. Noua melodie „Edging” a apărut vineri”, a scris Blink-182 într-un tweet marți.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Khloé Kardashian și-a îndepărtat o tumoare de pe față

Khloé Kardashian a avut o tumoare pe față, la aproape 20 de ani după ce a găsit o aluniță canceroasă pe spate. Vedeta a scris marți pe Instagram că a citit numeroase povești despre bandajul de pe fața ei pe care l-a purtat ultimele săptămâni și s-a hotărât să vorbească. Vedeta „Kardashians” a explicat că a avut o „mică bubiță” pe obraz, iar după șapte luni s-a hotărât să se […]

today12 octombrie 2022

0%