Life

Bobby Brown crede că Whitney Houston ar fi fost încă în viață dacă nu ar fi divorțat

today27 mai 2022

Fundal

Whitney Houston a împărtășit luptele ei personale cu lumea și a vorbit în profunzime despre lupta ei împotriva dependenței de droguri. Într-un interviu din 2009 cu Oprah Winfrey, Houston a susținut că la apogeul dependenței ei, ea și soțul ei de atunci, Bobby Brown, s-au iubit mult. Acum, Brown reflectă asupra vieții și carierei sale într-un documentar. El spune că crede că Houston nu ar fi murit dacă nu ar fi divorțat.

Bobby Brown dezvăluie ce i-a destrămat

Houston a cerut divorțul în 2006. Un an mai târziu, divorțul a fost finalizat. Brown spune că a reușit să-și revină din dependență în închisoare cu 2 ani înainte ca Houston să depună cererea de divorț și de atunci nu a mai consumat droguri. Deși recunoaște că atât el, cât și Houston au încercat de mai multe ori de-a lungul căsniciei lor să învingă dependența, ei au eșuat. Dar Brown spune că era hotărât.

A fost foarte dur pentru că eram atât de dependent. A trebuit să fiu pus în detoxifiere medicală mai întâi”, a declarat el pentru People Magazine într-un interviu recent. „Și apoi Biblia m-a ajutat. Voiam să devin mai sănătos pentru fiica mea [Bobbi Kristina] și pentru restul copiilor mei.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Scrisul poate îmbunătăți sănătatea mintală

Scrisul este un medicament pentru minte. Ori de câte ori te simți epuizat mental și emoțional, notând lucrurile care te deranjează te va ajuta să-ți structurezi gândurile și să-ți aduci liniștea în minte. Mulți terapeuți recomandă să investim timp în scris în fiecare zi pentru a ne îmbunătăți starea mentală. Dr. Mark Rowe MD, care este și un expert în domeniul medicinei stilului de viață, spune că ținerea unui jurnal […]

today27 mai 2022

0%