Life

Brad Pitt a plătit 40 de milioane de dolari pentru un conac istoric din California, vechi de 100 de ani

today3 august 2022

Fundal

Brad Pitt și-a achiziționat un conac de 40 de milioane de dolari situat pe stâncile din Carmel, California.

Actorul a achiziționat recent casa D.L. James House construită în 1918 și situată pe 2,51 acri în Carmel Highlands de-a lungul coastei centrale a Californiei, potrivit Wall Street Journal. Conacul de 3.000 de metri pătrați nu a fost niciodată listat public pentru vânzare și vândut în afara pieței la un preț de cumpărare despre care agenții locali le-au spus că este cea mai scumpă casă vândută vreodată în zona Carmel.

Înainte de a cumpăra locuința de către Pitt, aceasta era deținută de Searock, un SRL format din finanțatorul din Chicago Joe Ritchie, care a murit la începutul acestui an, și soția sa, Sharon Ritchie. Cuplul a cumpărat proprietatea în 1999 pentru 4,5 milioane de dolari. Casa D.L James a fost proiectată de proeminentul arhitect de la începutul secolului al XX-lea Charles Sumner Greene, cunoscut pentru pionierul mișcării American Arts and Crafts. Casa a fost construită din gresie și granit extrase local, având un acoperiș din țiglă în stil mediteranean, ferestre arcuite și vedere panoramică la Oceanul Pacific. Este numit după primul său proprietar, scriitorul Daniel Lewis James, care și-a publicat opera sub pseudonimul Danny Santiago.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Memoriile lui Britney Spears sunt gata, dar lansarea va întârzia

S-a realizat!”, a spus Britney Spears, cântăreața, care poate acum să adauge titlul de autoare în CV-ul ei. Așa cum a fost raportat pe scară largă la începutul acestui an, Spears, odată eliberată din tutela tatălui ei, a semnat un acord cu Simon & Schuster despre care se crede că valorează 15 milioane de dolari. Drepturile pentru memoriile și gândurile ei au pus-o la egalitate cu înțelegerea negociată pentru Bill […]

today3 august 2022

0%