Life

Brad Pitt a purtat o fustă la premiera filmului „Is All About The Breeze”

today22 iulie 2022

Fundal

Brad Pitt s-a remarcat pe covorul roșu la recenta premieră a viitorului său film Bullet Train, totul datorită unei fuste midi de in.

După ce a ajuns joi seară pe covorul roșu din Berlin, Germania, actorul a vorbit despre motivele pentru care a purtat modelul maro până la genunchi, spunând pentru Sky News: „Voi spune că totul ține de briză, briza este foarte frumoasă… foarte, foarte frumoasă.’

Aspectul a fost un contrast direct cu costumul mai puțin inovator, dar elegant, pe care l-a purtat cu o zi înainte la premiera filmului la Londra.

Lui Pitt i-au plăcut în mod clar alegerile sale vestimentare la Berlin, deoarece le-a recomandat bărbaților din Marea Britanie să poarte o fustă pentru a se răcori în timpul recentului val de căldură, când temperaturile au urcat la 40 de grade în Marea Britanie la începutul acestei săptămâni.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Căminul pentru persoane vârstnice Sfântul Antim Ivireanul Călărași va fi reabilitat termic

Proiectul „𝐑𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐚 𝐂𝐚̆𝐦𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐚̂𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐒𝐟𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐦 𝐈𝐯𝐢𝐫𝐞𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢”, este finanţat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 – Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B – Clădiri Publice. Contractul de finanţare […]

today21 iulie 2022

0%