Life

Brad Pitt își vinde complexul din Los Angeles pentru 40 de milioane de dolari

today19 ianuarie 2023

Fundal

Brad Pitt și-a pus în vânzarea casa achiziționată acum 30 de ani, pentru 38,3 milioane de dolari, mai mult decât a plătit inițial. Pitt a achiziționat casa în 1994 pentru 1,7 milioane de dolari de la Cassandra Peterson, mai cunoscută drept Elvira, Mistress of the Dark.

În următorii ani, Pitt a achiziționat două proprietăți învecinate pentru a extinde și mai mult campusul. La scurt timp după ce s-a întâlnit cu fosta sa soție Angelina Jolie în 2005, a achiziționat apoi încă două loturi alăturate. Actorul a transformat tot acest spațiu suplimentar într-o piscină mare în aer liber, un pavilion privat de tenis și un skate park, conform Architectural Digest. Proprietatea cu mai multe structuri se află pe 1,9 acri de teren și are o casă principală Craftsman de 6.692 de metri pătrați, construită în 1915, cu șase dormitoare și șapte băi, potrivit Variety. Expansivitatea acestui compus este, de asemenea, parțial motivul pentru care vedeta Babilonului caută să vândă. Se pare că în prezent el „căută ceva mai mic”.

Casa din Los Feliz este locul în care Pitt și Jolie și-au crescut cei șase copii, Maddox în vârstă de 21 de ani, Pax în vârstă de 19 ani, Zahara în vârstă de 18 ani, Shiloh în vârstă de 16 ani și Gemenii de 14 ani Knox și Vivienne. De fapt, într-un interviu din 2017 cu GQ, actorul s-a referit la proprietate drept „casa copilăriei” fiilor săi.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

În curând va fi redeschis Cinema 3D din Călărași

În curând va fi redeschis Cinema 3D din Călărași. Se modernizează procesul de îmbunătățire a tehnologiei, echipamentului și infrastructurii sălii de cinema. Acest lucru include lucruri precum upgrade-ul la sisteme de proiecție digitală, instalarea capacităților 3D și construirea unor săli mai luxoase și confortabile. De asemenea, implica incorporarea de noi tehnologii precum realitatea virtuală și augmentată în experiența de vizionare a filmelor. “Lucrările se vor finaliza săptămâna aceasta. Este un […]

today19 ianuarie 2023

0%