Life

Brad Pitt și-a sărbătorit aniversarea de 59 de ani cu noua iubită, Ines de Ramon

today21 decembrie 2022

Fundal

Brad Pitt și Ines de Ramon au continuat să alimenteze zvonurile privind o relație de dragoste, sărbătorind împreună cea de-a 59-a aniversare în weekend.

Actorul „Babylon” și directorul companiei de bijuterii în vârstă de 32 de ani au fost fotografiați împreună la Hollywood, California, de ziua lui Pitt. Au fost surprinși coborând dintr-o mașină înainte de a se îndrepta către festivitatea lui.

Se pare că Pitt și de Ramon au sosit împreună la spectacol înainte de a se alătura lui Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn. Au fost fotografiați ținându-se de mână în timp ce se bucurau de compania celuilalt.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cele mai bune albume din 2022

Beyoncé a lăsat muzica să vorbească de la sine, Taylor Swift a lansat un clasic, iar Bad Bunny a spart Spotify și Apple Music cu o capodopera care definește vara. Cele mai bune albume din 2022 Drake, “Honestly, Nevermind” Să recunoaștem: Drake, rapperul, nu a lovit la fel în 2022 ca în 2011. În „Honestly, Nevermind”, Champagne Papi își abandonează rădăcinile hip-hop pentru ritmuri luxuriante de club, experimentând sunete captivante […]

today21 decembrie 2022

0%